Kurrens Faipar

Faipari Innovációs Társaság

impresszum
Főoldal
Rólunk
Tevékenységünk
Hírek
Kapcsolat
Linkek
A Faipari Innovációs Társaság 2007 évben indította útjára a KURRENS FAIPAR című elektronikus folyóiratát. Az új folyóirattal kettős célt kíván elérni a lap tulajdonosa. Egyrészt megfelelő minőségű fórumot kíván biztosítani a tudományos élet számára publikációk megjelenéséhez kiemelten a doktoranduszok részére. Másrészt a korábbi – még nem digitális módon készített/tárolt – tudományos publikációk közkinccsé tétele az új generációk részére.

A Folyóirat tehát mintegy melléktermékként elkészíti az elmúlt korok publikációinak digitális változatát. E hatalmas munkát csak fokozatosan lehet megvalósítani, de célunk, hogy az elmúlt legalább ötven év minden lényeges – szakmánkat érintő – publikációja digitális változatban is elérhető legyen.

megtekinthető: www.kurrensfaipar.hu

A laptulajdonos – szándéka szerint – a KURRENS ERDÉSZET is önálló lapként jelent volna meg 2007 évben. Sajnos anyagi okok miatt e lap a KURRENS FAIPAR című lappal együtt jelenik meg, annak tartalmába betagozódva. Reményeink szerint 2009 évtől már önálló lapként jelenhet meg.

megtekinthető: www.kurrensfaipar.hu